Welkom op de website van Team 5 ECT Runners!

Sponsoring

Waarom ons sponsoren?

 

 

In 2018 hebben wij als Team 5 ECT runners ruim € 20.000 euro kunnen bijdragen aan de doelen van de Roparun. Een belangrijk bedrag halen wij als team uit de verkoop van loten en donaties van collega’s, vrienden en/of familie en daarnaast sponsoren.

Wij weten zeker dat u net als Team 5 de doelen van de Roparun in 2019 van harte ondersteunt. Wilt u een bijdrage leveren door één of meerdere deelnemers van ons team te sponsoren dan is dat natuurlijk welkom. U kunt dat doen via deze link op de site van Roparun:
Roparun Donatie Module 2019 en een bedrag over te maken. Het bedrag wordt dan zonder tussenkomst voor 100% naar de Roparun overgemaakt. U ontvangt hiervan een bevestiging.

We hopen echt dat we dit jaar weer op uw steun mogen rekenen.

Namens Team 5 ECT Runners,
Jan van Mourik
Penningmeester

 

 

 

 

Waarom benaderen wij u? Dit doen wij omdat we op zoek zijn naar sponsoren. Sponsoren die net als ons de mensen met kanker een warm hart toedragen en willen steunen in de strijd die zij moeten leveren in hun laatste dagen.

Iedereen kent wel iemand die op dit moment zo’n strijd levert. Stichting Roparun tracht deze laatste maanden, weken of zelfs dagen dragelijker te maken voor deze patiënten. Hier is alleen veel geld voor nodig. Daarom vragen wij uw aandacht en vragen wij uw steun door ons te sponsoren.

 

 

 

 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 550 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

 

 

 

De maanden voor de Roparun zullen wij weer vele activiteiten opzetten om geld in te zamelen voor de goede doelen van de stichting Roparun. Belangrijke activiteit is de mini-Roparun, welke we houden bij diverse basisscholen. De kinderen van de scholen worden gesponsord voor elke kilometer die zij zullen lopen op een afgezet parcours. Als team zullen wij zelf ook aan diverse sponsoractiviteiten deelnemen. Enerzijds om te trainen en anderzijds om reclame te maken voor onze sponsors en de Roparun.

Dit is slechts een greep uit de activiteiten waarmee wij geld willen inzamelen. U kunt uw steentje bijdragen door ons Team 5 ECT Runners te sponsoren. Dit  kan per kilometer van Parijs of Hamburg  naar Rotterdam, shirtreclame van uw bedrijf, uw logo op onze website of een logo op ons spandoek, welke wij ophangen langs de route en zullen dragen tijdens de finish. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact op met ons  of met uw contactpersoon. Graag lichten wij ons verhaal en de sponsormogelijkheden mondeling toe.

 

 

 

 

Wij zijn een groep enthousiaste mensen, voornamelijk werkzaam bij de E.C.T., een groot containeroverslagbedrijf in de Rotterdamse haven. Met een team bestaand uit ongeveer 25 mensen, waaronder lopers, fietsers, catering, chauffeurs en masseurs zetten wij ons al 27 jaar belangeloos in voor dit goede doel. Na de afgelopen 6 jaren vanuit Hamburg gestart te zijn, keren we in 2019 terug naar Parijs om vanuit daar te reizen naar de eindbestemming in Rotterdam.

Onze hoofdsponsor, ECT, betaalt voor het team het inschrijfgeld. De gehele opbrengst komt zodoende ter beschikking van de Roparun doelen.

 

 

 

Mocht u willen sponsoren dan kunt u hier het formulier downloaden welke u naar ons kan mailen en welke kunt gebruiken voor uw eigen administratie.

 

     Toezegging 2019

 

Opbrengst 2018

 

 

Donaties op naam van team € 18.000,00
Opbrengst collecte € 1018,76
Opbrengst loterij € 2.500,00
Totale opbrengst € 21.518,76

 

 

Onze sponsors van 2016