Welkom op de website van Team 5 ECT Runners!

Gefinished

Na 580 kilometer afgelegd te hebben, zijn we weer gefinisht. Hier even een kort verslag van onze Roparun.

Vrijdag 6 juni.

We zijn afgereisd naar Hamburg om daar op een camping als één team nog even gezellig samen te zijn. We hebben hier lekker met een biertje rond de BBQ gezeten. Samen de laatste details doornemend en verhalen uit eerdere Roparuns uitgewisseld. Dit jaar waren er heel veel nieuwe teamleden, dus veel vragen en zenuwachtige koppies.

Zaterdag 7 juni.

Begonnen met heerlijke verse broodjes op de camping om vervolgens de boel in te pakken en de laatste kilometers naar het startterrein af te leggen. We waren rond 10 uur op het startterrein. Hier hing een gezellige feeststemming onder de al aanwezige teams en de Roparun-organisatie. We kregen met de nieuwe make-over van de container behoorlijk wat bekijks en zelfs Roparunradio besteedde hier volop aandacht aan, zodat het thuisfront ook op de hoogte was van de gebeurtenissen in Hamburg. Om 11:17 uur was het dan eindelijk zover, Roparun 2014 ging van start. Wij moesten nog even geduld hebben tot er 34 teams voor ons vertrokken waren. 12:15 uur was het dan eindelijk tijd en kon onze zenuwachtige startloper eindelijk zijn eerste meters maken. Nu was het team gesplitst. Team A op het parcour, team B vertrok naar het eerste wisselpunt in Vierden, terwijl de verzorging vertrok naar Bremen.

Zondag 8 juni

Lopen, eten, proberen te slapen, lopen, eten,proberen te slapen, enz enz

Maandag 9 juni

Om half 5 in de morgen vertrok team A van het laatste verzorgingspunt naar Meerkerk. De start vanaf dit punt was erg nat. De regen kwam behoorlijk uit de lucht vallen, gelukkig voor dit team duurde dit maar een uurtje. Toen team B zich opmaakte voor vertrek naar Meerkerk om vanaf daar de laatste kilometers naar Rotterdam te maken, hadden we nog even een lekke band bij het busje van de verzorging. Gelukkig werd dit probleem snel verholpen. Vanaf Meerkerk liep Team B naar de Slinge in Rotterdam waarbij een van de lopers vals speelde door op de rug van een “vogel”te springen. Op de Slinge kwam het gehele team weer bij elkaar om gezamenlijk de laatste 8 kilometers naar de Coolsingel af te leggen. Na een korte emotionele stop bij de Daniel den Hoed Kliniek liepen we rond half 2 de finish over en werd het een feestje. We hebben dit jaar een goede run gehad. Geen blessures, geen grote tegenslagen, veel gelachen, traantje weggepinkt of gewoon laten lopen. We zijn gestart als bedrijventeam en zijn gefinisht als vriendenteam.

Alle sponsoren, teamleden, vrienden, familie en iedereen die ons gesteund hebben willen we hierbij bedanken voor de support. We zullen de komende dagen de foto’s uitzoeken en op onze impressie-pagina en facebook trachten te plaatsen.

Team5ECTRunners